web & graphic solutions

If you can imagine it,
we can build it.

About me

Méér dan 20 jaar ben ik bedrijvig in communicatie tussen ondernemers en hun klanten.
Omdat dit voortdurend evolueert is het noodzakelijk om alle middelen in te zetten.
De media heeft spectaculaire ontwikkelingen gekend, dus het is zaak om voortdurend bij te sturen.
Om uw zaak een boost te geven zijn websites niet meer weg te denken.
Klik hier voor meer info.

Ik kan u hierbij zeker helpen.
Neem vrijblijvend contact op.

Uw bedrijf heeft zeker voordeel wanneer u sterk on-line staat. Creativiteit kan dan wel mooi zijn, maar dan wel efficiënt en gericht. Onze sites beschikken over CMS (Content Management System) zodat u steeds in staat bent om teksten zelf aan te passen.
Zo kan u snel op de bal spelen, call-to-action !
Content, dat is waar het internet op drijft. Geen saaie tekst, maar heldere tekst die tot het laatste punt wordt gelezen.

Maar ik heb nog méér te bieden, zie verder !

my story

G eboren in de 50s, heb ik al een hele weg afgelegd in de voorbereiding van drukwerk.
6 jaar Sint Lucas Brussel, afgestudeerd als grafisch vormgever. Tijdens mijn studies haalde ik al een eerste prijs binnen, een logo voor het grootwarenhuis Galeries Anspach.galeries anspach [Converted] Na een rondreis in Canada en de VS kwam dan het echte werk, bedrijfje opgestart, en al snel werkte ik met 5 medewerkers in 3 appartementen te Mechelen.
De grote accounts lieten niet op zich wachten…

M aar toen kwam de druk- en mediarevolutie en werd het hele landschap grondig hertekend. DTP en computers waren niet meer weg te denken in het conceptuele denken. Grote reclamebureaus sneuvelden één na één, immers er was geen draagvlak meer, de structuren waren te log en de snelheid te traag. Bedrijven huurden een paar reclamejongens zelf in, (het zijn altijd reclamejongens, alsof die niet volwassen worden !) en de weg lag open om met minder budget gerichter te kunnen werken. En dat is nu precies wat ik de laatste jaren doe. Inspiratie vinden op alle locaties, en daar ontstaat een idee, en wordt een communicatiestrategie creatief opgebouwd.

H et eilandje in Antwerpen is mijn geliefde plek om te vertoeven. ‘t Is altijd een beetje vakantie wanneer ik hier kom. Tussen de prachtige jachten en het havengebouw laat ik mij inspireren om ideeën vorm te geven, met de laptop en internet ben ik binnen handbereik en kan ik de databank van de hele wereld raadplegen.  

Mooi, zegt u, maar wat betekent dit voor mij ?
Het hele verschil !

Point to point dialoog, binnen een zuivere afspraak. Waar bedrijven met ingewikkelde contactformulieren zwaaien, heb je hier één aanspreekpunt.
Klaar en duidelijk.
Tevens ben ik lid van verschillende PR-verenigingen zodat ik een netwerk kan aanspreken, wat soms voor beide partijen win win is. Op tal van deze PR avonden kunnen we van gedachten wisselen en ontstaat er een spontane discussie met frisse ideeën uit het bedrijfsleven.

some logos

- Illustraties -

Hier komt geen enkele computer aan te pas,
met de losse hand.

Panorama Antwerpen

Deze foto-opname werd genomen vanop politietoren Oudaan.
Antwerpen-pano 360°
kan uitvergroot worden
tot 2m H 15 m Br

Bestandsgrootte 2,22 Gbyte,
kan in secties opgedeeld worden.
Heeft u interesse,
contacteer ons.

Art Works

Alle illustraties werden getekend in Illustrator Adobe CS6
– dia show –

Dit flesje met etiket werd gefaseerd opgebouwd.
Op vraag van de klant kan ik terug ingrijpen, om wijzigingen aan te brengen.

Een paar jaar terug werd met de renovatie gestart van het nieuwe gemeentehuis in Edegem.
Hoe maak je van een werf een "impression" voor publicaties vóór de opening ?

De bovenste 2 foto's zijn digitale opnamen, en met wat hocus pocus naar één compositie gebracht. Perspectief, kleur en hinderlijke voorwerpen worden bekeken en aangepast of verwijderd. U ziet, eigenlijk is zowat alles mogelijk. Schaduwen werden bijgewerkt, paar vlaggen in de mast, bankje geplaatst en gazonnetje aangelegd.

Photoshop & Airbrush

Air-brush, designers en vormgevers weten het maar al te goed !
 Maskeerfilm snijden, geperste lucht (met compressor) en heel huzarestukje, om een foto aan te passen.
 Nu met Photoshop is het iets minder ingewikkeld, alleen de technische onderbouw blijft hetzelfde. Hierbij een paar voorbeelden die met Photoshop werden gerealiseerd. Ook hier wordt met layers gewerkt, dus alle patronen en kleuren kunnen achteraf aangepast en gewijzigd worden.

compo_airbrush

– PRINTING MATTER –

Met het internet en de komst van websites is drukwerk, om het op zijn zachtst te zeggen, als communicator wat verwaarloosd. Niets is minder waar. Een mooie brochure oogt veel beter, en blijft... Tussen websites en drukwerk dient men natuurlijk een strakke lijn te volgen, corporate dus. Kleur of zwart-wit, als het maar lekker oogt.

– CartoGraphy –

Soms vertrekkend van luchtfoto's, of van bestaande kaarten, worden nieuwe kaarten hertekend. Een minitieus werkje, dat wordt opgebouwd met "layers" waardoor steeds aanpassingen op "niveau" kunnen gebeuren. Zo is het bv. mogelijk om alle provinciegrenzen weg te halen of kleuren extra aan te passen. Kaarten van Antwerpen, haven Antwerpen en België zijn ter beschikking en voor de volle 100 procent onze copyright.

AIRBUS A300 - Instrument Panels

Deze illustraties werden opgebouwd met Adobe CS6, CSS.

Honderden foto's werden gemaakt,
om daarna als templates te worden ingescand.
Hierop werden de illustraties getekend welke in teken- en opmaakprogramma's
worden omgezet tot een volwaardig paneel.

CONTACT

0489 82 76 14